Василь Кобін: "Мені сподобалося, як Мілевський діяв у штрафному суперника"

924 13.02 2021   17:58
Фото - "Шахтер"

Головний тренер "Минаю" Василь Кобін в ефірі програми "Тур ONLINE" прокоментував поразку своєї команди в 14 турі УПЛ від ПФК "Львів" (1:2).

- Нам не вдався дебют гри. Ми готувалися до такого матчу, знали, що "Львів" буде низько оборонятися і грати на контратаках. Хлопцям вчора показував відео їхніх ігор. Вони м'яч не катають, вони максимально швидко намагаються доставити його нападникам. На жаль, достукатися до своїх гравців я не зміг. Вони пропустили три контратаки в першому таймі і на цьому можна було закінчувати гру.

Не хочу говорити про індивідуальні помилки. Думаю, це пов'язано з тим, що хлопці переживали через те, відбудеться гра чи ні. Я їм казав, що потрібно готуватися до матчу, але лінія оборони вийшла без максимальної концентрації. Також лінія півзахисту не була готова до втрат м'яча, щоб вступити в швидкий відбір.

Дебют був програний, хоча ми сьогодні виглядали набагато краще. Ми контролювали м'яч, створювали моменти, але потрібно забивати голи. Без них складно, тим більше, коли програєш 2:0. Вітаю Львів з перемогою, будемо рухатися далі.

Мілевський? Мені сподобалося, як він діяв у штрафному суперника. Він віддавав 3-4 хороших передачі на наших гравців. Не було завершень, потрібно було вичавлювати більше. Він добре провів гру за винятком стартових хвилин, поки до полю пристосувався, - сказав Кобін.

Читайте также: Favbet Лига. "Минай" - "Львов" 1:2. Видеообзор матча

Популярные новости