Тайсон, Степаненко і Циганков - номінанти на звання "Найкращий футболіст України"

663 13.02 2021   16:39
Фото - УАФ

15 лютого визначаться володарі нагород церемонії "Футбольні зірки України"-2020. До вашої уваги — номінанти на звання "Найкращий футболіст України", інформує офіційний сайт УАФ.

Тайсон

Один із лідерів донецького "Шахтаря", чия яскрава гра допомогла його клубу 2020 року завоювати золоті медалі УПЛ та дійти до 1/2 фіналу Ліги Європи. Тайсон уже перемагав у цій номінації 2019 року, та чи вийде в нього повторити це досягнення, дізнаємося вже в понеділок.

Тарас Степаненко

Гравець, без якого складно уявити як донецький "Шахтар", так і збірну України. 2020 рік став доволі важким для Тараса, але він зміг не тільки відновитися від травми, але й вийти на свій звичний високий рівень гри та допомогти і своєму клубу, і збірній.

Віктор Циганков

Один із найперспективніших українських гравців, що захищає кольори київського "Динамо". Безперечний лідер команди, який уже не перший рік перебуває на прицілі у скаутів багатьох топ-клубів Європи. Віктор двічі визнавався найкращим молодим гравцем, а цього року має нагоду отримати й "Золотий м’яч" України.

Читайте также: Тайсон, Шахаб і Соломон — номінанти на звання "Найкращий футболіст-легіонер"
Популярные новости