Рябоконь, Скрипник і Луческу - номінанти на звання "Найкращий тренер України"

1071 10.02 2021   14:39
Фото - uaf.ua

15 лютого визначаться володарі нагород церемонії "Футбольні зірки України"-2020. До вашої уваги — номінанти на звання "Найкращий тренер України серед головних тренерів чоловічих клубних команд", інформує офіційний сайт УАФ.

Олександр Рябоконь

Тренер чернігівської "Десни", який пройшов із командою шлях від другої ліги до Прем’єр-ліги. 2020 року "Десна" під керівництвом Олександра Дмитровича претендувала на срібні медалі у внутрішній першості та вперше у своїй історії зіграла в єврокубках.

Віктор Скрипник

Минулого року тренер луганської "Зорі" вже претендував на перемогу в цій номінації і його присутність серед номінантів цього року також нікого не дивує. Адже, незважаючи на всі складнощі навколо луганського клубу, під керівництвом Віктора Скрипника "Зоря" здобула бронзові нагороди УПЛ та гідно виступила у груповому раунді Ліги Європи.

Мірча Луческу

Спортивні досягнення румунського спеціаліста після півроку роботи з "Динамо" говорять самі за себе. Перемога в матчі за Суперкубок, вихід до групового етапу Ліги чемпіонів, вихід до плей-офф Ліги Європи та перше місце в УПЛ після першої частини чемпіонату дозволяють Мірчі Луческу претендувати на перемогу в цій номінації.

Популярні новини