Офіційно: "Львів" повідомив про повернення до команди Алваро та Ренана

1148 01.02 2021   17:31
Официальный сайт "Львова"

"Львів" сьогодні, 1 лютого, оголосив про офіційне повернення до команди двох гравців – Алваро та Ренана. Бразильці, повернувшись із оренди, добре зарекомендували себе на зборах та переконали наставника команди Віталія Шумського у своїй необхідності, інформує пресслужба клубу.

Півзахисник Алваро та нападник Ренан знову виступатимуть у футболці "Львова". Першу частину поточного сезону обоє провели в орендах за кордоном. Алваро зіграв шість матчів та відзначився одним забитим м’ячем у складі азербайджанської "Кешли", а Ренан спробував свої сили у чемпіонаті португальської Прімейри-ліги. 23-річний нападник у складі "Жил Вісенте" провів 12 поєдинків та забив один гол.

Варто відзначити, що як один, так і другий вперше приєдналися до стану "синьо-золотих" ще 2019 року. За час, проведений у футболці "Львова", на поточний момент півзахисник Алваро записав до свого активу 40 матчів та 4 забиті м’ячі. Ренан, своєю чергою, взяв участь у 27 матчах та відзначився шістьма голами. Обидвоє бразильців наразі перебувають на зборах у Туреччині та разом із командою готуються до відновлення сезону Favbet ліги.

Читайте также: "Зиря" арендовал у "Львова" Филипе Пахтманна с правом выкупа

Популярные новости