Товариський матч. "Рух" - "Партизан" (Сербія) 0:1. Дуелі Мисака

872 28.01 2021   12:30
Официальный сайт "Руха"

"Рух" (Львів) – "Партизан" (Белград, Сербія) 0:1

Гол: Холендер 23.

"Рух" (Львів): Мисак, Білий (Зец, 63), Стаменковіч (Веремієнко, 63), Копина (Гагун, 63), Мисик (Гліха, 63), Карасюк (Сич, 63), Федорчук (к) (Карабін, 63), Русин (Кухарук, 23), Климчук (Притула, 63), Б. Бойчук (Лях, 23), Кухаревич (Кондраков, 63).

"Рух" на зборі в Туреччині провів спаринг з белградським "Партизаном", інформує пресслужба клубу.

Поєдинок розпочався на зустрічних курсах. З перших хвилин на полі точилося багато боротьби. Гравці "Партизана" грали по-спортивному агресивно й застосовували високий пресинг. До екватора першого тайму "рухівці" вдало протистояли супернику та час від часу вибігали в позиційні атаки, але до результативних дій справа не доходила.

Все ж на екваторі першого тайму гравці "Партизана" зуміли реалізувати свій перший небезпечний момент й вийшли вперед. Хавбек белградської команди в центрі поля перехопив довгу передачу Романа Мисака й розігнав швидку атаку центром поля. Філіп Холендер вийшов на побачення з кіпером "Руху" та точним ударом завершив рейд своєї команди – 1:0.

До слова, футболісти "Партизана" не гребували жорсткою грою, відтак, ще у першій половині зустрічі після зіткнень із гравцями номінальних гостей ушкодження отримали Русин та Бойчук. На полі їх замінили Кухарук та Лях. До завершення першого тайму гравці "Партизана" могли подвоїти перевагу. Нападник белградської команди на куті штрафного майданчика обіграв Романа Мисака та прострілив вздовж воріт "жовто-чорних". Мар’ян Мисик нівелював загрозу та вибив м’яч подалі від воріт.

Читайте также: Товариський матч. "Рух" - "Партизан". Пряма трансляція

Одразу по перерві оформити дубль у грі міг нападник "Партизана" Холендер, який двічі за кілька хвилин з-за меж карного майданчика завдав потужних ударів по воротах "Руху". "Жовто-чорних" від пропущеного м’яча врятувала чудова реакція Романа Мисака. На 63-й хвилині наставник "жовто-чорних" Іван Федик провів серію замін. Футболісти, які з’явилися на полі додали свіжого подиху в гру. Відтак, "рухівці" заграли активніше та все частіше опинялися перед воротами "Партизана".

Відзначитися у матчі мав можливість Андрій Кухарук. Хавбек розігнав атаку лівим флангом та віддав передачу на хід Кондракову. Після прострілу Данііла м’яч зрикошетив знову до Кухарука. Удар півзахисника "Руху" з-за меж карного майданчика пролетів повз ворота. До завершення гри "жовто-чорні" ще кілька разів намагалися вразити ворота "Партизана", втім, безрезультатно.

У підсумку, "Рух" мінімально поступається белградському "Партизану" – 0:1.

Популярные новости