Василь Кобін: "На другому зборі "Минай" приділить увагу тактичним нюансам та роботі з м’ячем"

769 22.01 2021   19:01
Фото - Виктор Перегняк, Footboom

23 січня "Минай" відправиться в Туреччину, де відбудеться другий підготовчий збір. Головний тренер закарпаців Василь Кобін розповів клубній пресслужбі про підсумки пройдених січневих тренувань.

- Перший збір пройшов доволі добре. Хлопці добре попрацювали, задоволений їх ставленням. Виконали практично все, що планували. Окрім, звісно, другого запланованого спарингу в Угорщині, який зірвався.

Ми підтягнули фізичну форму, виконали багато відповідної роботи. Зокрема, якщо у першому товариському матчі з "Кішвардою" ми змогли показати тільки 30% своїх можливостей, то вже через тиждень на двосторонці грали набагато краще. Прогрес відчувається.

На другому зборі будемо приділяти увагу більше тактичним нюансам, більше працювати із м’ячем. Ну і, звісно, грати – у нас заплановано шість спарингів.

Так, ми підписали нових гравців, у нас було чимало новачків на перегляді. Ми змогли посилити позиції, які нам треба, деякі футболісти себе гарно зарекомендували.

Нам потрібна була ця перерва. Хлопці відпочили і я бачу, що вони стали ще більш мотивованими та працюють із великим бажанням. І це радує, - сказав Кобін.

Популярные новости