"Рух" вирушив на збори до Туреччини

821 20.01 2021   14:14

У середу, 20 січня, делегація "Руху" відлетіла на другий тренувальний збір у Туреччину, інформує пресслужба клубу.

В Туреччину взяли курс одразу дві команди жовто-чорних". Разом із основою полетів також змішаний колектив юніорів та молодіжки. "Рухівці" проживатимуть у п’ятизірковому готелі Titanic Beach Lara. Вже ввечері підопічні Федика проведуть перше тренування на другому тренувальному зборі.

Список гравців першої команди "Руху"

Воротарі: Бандура, Герета, Мисак;

захисники: Білий, Гагун, Гліха, Сігурдссон, Стаменковіч, Зец;

півзахисники: Бойчук Б, Федорчук, Карасюк, Климчук, Копина, Кухарук, Лях, Мартнюк, Мисик, Притула, Русин, Сич;

нападники: Борячук, Кондраков, Кухаревич.

Список гравців молодіжних команд "Руху"

Максим Білий, гравець ФК "Рух": "Після львівської морозної погоди вже хочемо якнайшвидше потрапити на зелені трав’яні поля й розпочати роботу, адже часу до відновлення чемпіонату залишилось зовсім мало. Потрібно одразу вмикатись в роботу. Виключно з хорошим настроєм взяли курс на Туреччину. Для наших новачків звичайно зробимо традиційний коридор на тренуванні. В нас хороший колектив. Всі швидко вливаються. З цим проблем точно не буде. Усі товариські матчі чекаю з нетерпінням, адже грати у футбол набагато краще, ніж тренуватися. Будь-який контрольний спаринг – це тренування з підвищеною відповідальністю".

Ростислав Лях, гравець ФК "Рух": "Дуже радий, що напередодні мене офіційно представили як гравця "Руху". Зараз все залежить від мене. Їдемо на збори й будемо наполегливо працювати. Весь час спілкуємося із нашим головним тренером. Розмовляємо про ігрові позиції, де мені краще грати, про вдосконалення моєї ігрової форми, щоб я прогресував. Це дуже добре, що в нас постійний контакт із наставником. Прагну якомога швидше дебютувати за "Рух" навіть в товариському матчі, аби зігратися з партнерами по команді. Найбільш іменитий суперник на зборах – це "Партизан", адже ця команда виступає в єврокубках".

Другий тренувальний збір триватиме до шостого лютого. За цей час основна команда проведе щонайменше п’ять спарингів.

Популярні новини