Андрій Борячук: "Дуже хотів повернутись на Батьківщину"

1627 19.01 2021   18:02
Фото - ФК "Рух"

Андрій Борячук в інтерв'ю офіційному сайту прокоментував свій перехід до ФК "Рух":

- Зізнаюсь, над переходом довго не роздумував. Дуже хотів повернутись на Батьківщину. Як тільки прийшла пропозиція від "Руху", я одразу сказав "так". Я вже три дні у клубі, вже встиг зіграти спаринг. Звісно, основна робота нас чекає вже на зборах. Одразу помітно, що "Рух" - хороша амбіційна команда, яка лише робить свої перші кроки в УПЛ. Бачу настрій команди і амбіції Президента, який знає, чого хоче. Від цього відштовхувався, коли приймав рішення щодо переходу.

До переїзду у Львів був добре знайомий з Ростиславом Русином. Це мій хороший друг. Раніше він часто натякав мені, що було б непогано, якби ми грали в одній команді. Як бачите, Ростикові слова здійснились. Сподіваюсь, що принесу користь команді. Чи буду святкувати майбутні голи за "Рух" танцями? Чому б і ні? Готовий станцювати навіть, якщо й гольову віддам. Сподіваюсь, все в нас буде добре. Будемо рухатись тільки вперед".

Володимир Лапіцький, спортивний директор ФК "Рух": "Андрій виступатиме за нас на правах оренди. Багато йому видано було авансів. Гадаю, своєю грою за "Маріуполь" та "Шахтар" він довів, що є гравцем хорошого гатунку. Мабуть, трішки не так йому вдалась зарубіжна кар’єра, як він того сам очікував, але стежачи за ним на тренуваннях та в матчах, бачимо його велике бажання заявити про себе і стукати у двері національної збірної. Це молодий, але вже дуже досвідчений футболіст. І дуже багато залежить від нього самого, як Андрій себе проявить. Ми з боку клубу гарантуємо йому умови, аби він тут розвивався та прогресував".

Читайте также: Андрій Борячук - гравець "Руху"
Популярные новости