Сергій Старенький перейде в "Діназ"

1364 16.01 2021   20:13
Фото - Денис Руденко, FootBoom

Перед початком тренуванням головний тренер "Діназу" Володимир Бондаренко представив досвідченого 36-річного півзахисника Сергія Старенького у якості нового гравця команди. Колишній гравець чернігівської "Десни" провів повноцінне тренування зі своїми новими партнерами. А одразу після нього відповів на кілька "гарячих" запитань клубної пресслужби.

- Сергію, рішення певною мірою несподіване. Хоча багато хто знає, що ти сам з тутешніх країв і є вихованцем "Діназу", але все ж… Чому зараз?

- У мене завершився контракт з чернігівською "Десною" і клуб не планував його продовжувати. Так, були попередні розмови про те, що мені можуть запропонувати роботу в структурі "Десни", але для цього ще треба переговорити з головним тренером та президентом клубу. Думаю, ми це зробимо найближчим часом.

Мені ж ще хочеться пограти, бо відчуваю у собі сили. У "Діназі" я виріс, звідси почався мій шлях у великий футбол. Саме тут я познайомився з нинішнім почесним президентом клубу Ярославом Москаленком, котрий мені багато що дав у життя. Тепер настала пора віддати належне і своєю грою на футбольному полі віддячити за те, що тут здобув. До того ж, це так би мовити, повернення додому, а воно завжди приємне.

- Угоду з "Діназом" вже підписано?

- Поки ні. Я сьогодні провів перше повноцінне тренування з командою і сам факт підписання контракту є просто технічним моментом, який ми, гадаю, влагодимо найближчим часом.

- Та нині ти з Прем’єр-ліги в Другу лігу перейшов. Вагоме зниження?

- Я ще не відчув цього зниження, хоча воно мабуть в чомусь таки є. Бо це все рівно різні рівні. Ось на собі відчую, що це таке, тоді можна буде більш предметно поговорити. Поки ж починаю готуватися з командою до другого кола чемпіонату.

Популярные новости