Логінов став новим капітаном "Дніпра-1", Когут та Дуглас - віце-капітани

1296 15.01 2021   18:40
Фото - официальный сайт "Днепра-1"

Вранці у п’ятницю "Дніпро-1" розпочав тренувальну програму на зборі у Туреччині, інформує пресслужба "спортклубівців".

Заняттю передувала мотиваційна промова головного тренера Ігоря Йовічевіча, який закликав гравців бути відповідальними, самовідданими та впевненими у собі. Він зазначив, що налаштовуватися треба на 16 весняних матчів, натякаючи на кількість ігор не лише у чемпіонаті, а й у Кубку України.

Також Йовічевіч представив новачка – Заурі Махарадзе, який став футболістом "Дніпра-1" напередодні. Нові партнери не обмежилися оплесками, а добряче приклалися до голкіпера у традиційному коридорі.

Перше тренування на зборі мало на меті ретельно підготувати м’язи футболістів до подальшої роботи. Це важливо для входження у тонус та профілактики травм після тривалої подорожі. Заняття складалося з комплексу вправ від тренера з фізпідготовки Євгена Баришнікова та серій квадратів, під час яких воротарі пішли працювати до Валерія Городова.

До речі, для Сергія Логінова цей збір розпочався нетривіально. Він був обраний новим капітаном команди. Двома віце-капітанами стали Ігор Когут та Дуглас.

— Тренування було для активації після вчорашньої нелегкої подорожі, тому ми, можна сказати, збадьорилися, — сказав після заняття захисник Сергій Логінов. — А ввечері будуть вже ігрові серії, спрямовані на тактику.

— Зараз капітана призначав не тренер, а обирала команда. Я вдячний хлопцям, які поклали на мене роль капітана. Це додає відповідальності, адже маєш замислюватися не лише над своєю грою, а всієї команди, над атмосферою.

— Обов’язки між віце-капітанами вже розподілив?

— Сьогодні зберемось та введемо систему штрафів. Треба додати дисципліни у команді, і це буде стимулом. Тож, на зборах будемо працювати і над футбольними аспектами, і над іншими.

Популярные новости