Заурі Махарадзе: "Переїзд до Дніпра мене повністю влаштував"

887 14.01 2021   12:44
Официальный сайт "Днепра-1"

Новачок "Дніпра-1" Заурі Махарадзе в інтерв’ю пресслужбі клубу поділився враженнями від підписання контракту, про яке було оголошено сьогодні, 14 січня.

— Заурі, ти тільки прибув у команду і одразу ж починаються збори. Готовий до такої ситуації?

— Так, звичайно. І це вже не перший подібний випадок. Взагалі, я цього вже довго очікував і давно хотілося у бій, так що із цим ніяких проблем немає.

— Останнім часом у твоїй кар’єрі була певна невизначеність. Як вийшло, що вона у підсумку розв’язалася на користь СК "Дніпро-1"?

— Як, мабуть, і буває зазвичай у таких випадках. Надійшла пропозиція від клубу, і я досить швидко погодився на перехід, особливо нічого не затягуючи.

— Які при цьому були визначальні фактори? Можливо, з кимось радився?

— Ні, не з ким не радився, а приймав це рішення самостійно. Знаю, що "Дніпро-1" — це хороша команда за складом футболістів, тож переїзд до Дніпра мене повністю влаштував.

— З кимось з гравців "Дніпра-1" був вже раніше знайомий?

— Так, з Олександром Сватком ми ще разом у "Зорі" грали, та й взагалі хлопців у команді знаю.

— Багато хто з голкіперів, які переходять до "Дніпра-1", кажуть про те, що при прийнятті рішення важливим фактором є особистість тренера воротарів дніпрян Валерія Городова.

Читайте также: Офіційно: Заурі Махарадзе - гравець "Дніпра-1"

— Звичайно, я знаю, що він у Дніпрі вже давно працює, а його вихованці постійно входять до топ-кращих голкіперів країни. У цьому велика заслуга тренера. Дуже хочеться із ним попрацювати і, звичайно, це теж було одним з факторів мого сюди переходу.

Популярные новости