ПФК "Львів" оголосив конкурс на зміну клубного лого. Переможець отримає 5 тисяч гривень

1435 27.12 2020   00:18
Фото - fclviv.com.ua

Поточна емблема професійного футбольного клубу "Львів" потребує видових змін, йдеться у заяві на офіційному сайті клубу. Настав час провести ребрендинг, тому інформаційна служба оголошує конкурс на новий логотип ПФК "Львів".

Нова емблема повинна бути модерною та потурати новим віянням. Лого повинне яскраво презентувати сучасну історію клубу та його амбіції. В основі має бути один із символів, який відображає рідне місто Львів або ж специфіку клубу. Крім того, нова емблема має бути виконана у поєднанні клубних кольорів, а саме: синій та золотий.

Конкурс міститиме 3 етапи:

  • 16 грудня 2020 року – 16 січня 2021 року – прийом робіт;
  • 17-31 січня 2021 року – голосування вболівальників за найкращі варіанти;
  • 1-3 лютого 2021 року – визначення керівниками ПФК "Львів" ім’я переможця серед трьох найкращих за результатами вболівальницького голосування;

Переможець конкурсу отримає 5 тисяч гривень, комплект клубного екіпірування, два абонементи на домашні поєдинки львів’ян у сезоні 2021/2022, футболку з підписами футболістів команди, а також екскурсію клубною базою та відвідини одного тренування "Львова". Окрім того, пам’ятні подарунки від клубу отримають і призери конкурсу.

Свій варіант емблеми потрібно надіслати на електронну скриньку fclviv@yahoo.com. У темі листа необхідно вказати "Конкурс на новий логотип", а у тексті листа – ПІБ, місто проживання та контактні дані. Переможцем може стати кожен.

Варто відзначити також, що нова емблема клубу набере чинності з наступного сезону 2021/2022.

Читайте также: УПЛ: зимняя пауза-2020/21 - выход, сборы, спарринги (Обновлено)

Популярные новости