"Рух" звернувся в Комітет з етики та чесної гри з приводу заяви президента "Інгульця" Поворознюка

3681 24.12 2020   14:13
Фото - fcrukh.com

Підставою звернення "Руху" в Комітет з етики та чесної гри УАФ стали обурливі висловлювання президента "Інгульця" Олександра Поворознюка, інформує офіційний сайт "жовто-чорних".

- У відеоматеріалі, опублікованому на клубному ютуб-каналі, президент "Інгульця" дозволяє собі бездоказові твердження на адресу "Руху" та інших клубів УПЛ стосовно причетності до нечесної гри. Далі подаємо цитату:

"… Ми реально розуміємо, що на сьогоднішній день, знаєте, гордимося тим, що ми, три, як один інспєктор приїхав і каже: три клуба, хто не платить в якусь касу, - я не знаю, яка каса, - це Інгулець, "Шахтьор" і "Динамо". І ми дуже гордимося цим, що ми граємо чесно, і граємо так, як можемо".

Цими словами, пан Поворознюк не лише піариться за рахунок інших клубів, але й завдає прямої шкоди репутації клубам, у тому числі й нашому.

Футбольний клуб "Рух" вже надіслав листа в Комітет етики та чесної гри з проханням відкрити провадження стосовно відповідності змісту слів Олександра Поворознюка та дати оцінку таким судженням, - йдеться у заяві.

Читайте также: Олександр Поворознюк: "Інгулець", "Шахтар" і "Динамо" не платять касу"

Популярные новости