Офіційно: Артем Мілевський - гравець "Минаю"

5093 24.12 2020   12:54
Официальный сайт "Миная"

Артем Мілевський став новим гравцем "Минаю". Сьогодні, 24 грудня, він підписав контракт з "Минаєм" на 1,5 року, інформує офіційний сайт клубу.

Новачок "Минаю" - футболіст, якого мабуть не варто представляти. Вихованець київського "Динамо" свого часу пограв на дуже високому рівні - чотириразовий чемпіон та володар Кубку та Суперкубку України, чемпіон Білорусі, володар Кубка та Суперкубка Білорусі у складі "Динамо" (Брест), учасник Ліги чемпіонів та Кубку УЄФА (Ліги Європи), учасник чемпіонату світу та Європи у складі національної збірної України, срібний призер молодіжного чемпіонату Європи.

Свого часу Мілевський також пограв в чемпіонаті Туреччини, Румунії, Хорватії, Росії та Угорщини. Останній клуб Артема – брестське "Динамо", яке він залишив після закінчення цього сезону в цій країні. В чемпіонаті України він не грав з 2013-го року.

- Дуже приємно повернутися в Україну, в УПЛ. "Минай" - дуже хороша команда і я дякую за таку можливість клубу, - розповів Артем Мілевський. – Я передивився останні матчі "Минаю", поспілкувався з Василем Кобіним. Мені тут подобається і розраховую принести користь команді.

Прокоментував цей трансфер і президент ФК "Минай" Валерій Пересоляк: "Артем Мілевський – дуже хороший футболіст, - розповів він. - Мати в рядах такого досвідченого гравця, який грав на такому рівні – для нашого колективу це принесе користь".

Читайте также: УПЛ: зимняя пауза-2020/21 - выход, сборы, спарринги (Обновлено)

Популярные новости