Олександр Поворознюк: "Палкін сказав, що бразильці "Шахтаря" летять у відпустку і матч не можна перенести"

43332 17.12 2020   14:29
Фото - Денис Руденко, Footboom

Президент "Інгульця" Олександр Поворознюк в інтерв'ю FootBoom прокоментував рішення КДК УАФ, який зарахував клубу із Петрово технічну поразку (0:3) у скасованому матчі 13-го туру чемпіонату України з "Шахтарем".

- Я знав, що так буде. Навіщо коментувати те, про що ти вже давно знаєш, з чим ти вже давно до туалету сходив... Не хочу багато говорити, адже вже стільки наговорив, що не встигаю через рішення КДК УАФ платити по 100 тисяч гривень за кожне своє висловлювання. Ми живемо в Україні. Тому не все так просто.

- "Інгулець" звинувачують, що підігрів поля не був увімкнений...

- Це неправда. Все, що нам казав делегат матчу, ми виконували. Отже, все лежить на його совісті. Підігрів поля був увімкнений.

- Що далі плануєте робити?

- Нічого. Приймемо це рішення таким, яким воно є. Але зауважу, що це "Шахтар". Будь-яка інша команда зіграла би з нами. Судитися із "гірниками"? Та ну! Бог не фраєр - він все бачить. Прийде час і все стане на свої місця. Зірки ще зійдуться...

- Ви вважаєте, що ноги у цій справі ростуть від "Шахтаря"?

- Так і є! За день до матчу я зателефонував генеральному директору "гірників" Сергію Палкіну і кажу йому: "Анатолійовичу, давайте перенесемо цю гру, наприклад, на весну. Також ми готові завтра приїхати і зіграти на НСК "Олімпійський". А він мені відповів, що долю матчу буде вирішувати КДК УАФ, бо ми буцімто вже нічого не можемо зробити. О 13:00 наступного дня повинно прийматися рішення, відбудеться зустріч чи ні, а його вже оголосили о восьмій годині ранку. Про що тут говорити?!

- Навіщо ви пропонували "Шахтарю" перенести матч, якщо ви кажете, що підігрів поля був увімкнений?

- Мені ще увечері напередодні поєдинку сказали, що там щось не так. Необхідно переносити матч. "Шахтар" просто не захотів грати на тому газоні. Так, були проблеми, але на газоні не було льоду.

- Директор по футболу "гірників" Даріо Срна заявляв, що Ахметов хотів особисто оплатити, щоб на стадіоні "Зірка" включили підігрів. "Шахтар" вам пропонував допомогу?

- Це справжня брехня. Ніхто нам нічого не пропонував. Я розмовляв тільки із Палкіним, який мені одразу сказав, що долю матчу буде вирішувати КДК УАФ. Причому тут це? Є дві команди. Давайте я завтра відправлю команду в Київ, профінансую вам усі переїзди і ми зіграємо цю зустріч. Але Палкін мені сказав, що бразильські гравці "Шахтаря" летять додому і вони не можуть нічого зробити. За добу ми були готові зіграти з "гірниками", а їхні бразильці вже зібралися летіти на батьківщину у відпустку...

Читайте также: Секретарь КДК: "В 2021-м нет даты, куда можно было бы перенести матч "Ингулец" – "Шахтер"

Читайте также: Директор "Ингульца": "Видимо, авторитет "Шахтера" довлел над делегатом матча, который явно поспешил сообщить об отмене игры"

Популярные новости