КДК УАФ визначив дисциплінарні санкції для Кане, Максима Чеха та Олексія Хобленка

1626 04.12 2020   14:49
УАФ

Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу (КДК УАФ) ухвалив рішення щодо покарання гравців Кане ("Ворскла"), Максима Чеха ("Маріуполь") та Олексія Хобленка ("Дніпро-1").

Як відзначає офіційний сайт УАФ, враховуючи характер порушень, пояснення сторін та практику КДК УАФ в аналогічних справах, футболістів "Ворскли" Кане та "Маріуполя" Максима Чеха за серйозні ігрові порушення (у відповідності до п. 2.1. Додатку 5 до Дисциплінарних правил), через які було вилучено в поєдинках 11-го туру УПЛ з "Динамо" та "Львовом" відповідно, відсторонено на два матчі.

Враховуючи характер порушень, пояснення футболіста та практику КДК УАФ в аналогічних справах, було прийнято рішення про часткове скасування на підставі ст. 27 Дисциплінарних правил УАФ стандартної санкції за агресивну поведінку (яка у відповідності до п. 2.1. Додатку 5 до Дисциплінарних правил становить три матчі), та застосування до футболіста "Дніпра-1" Олексія Хобленка, якого було вилучено в матчі 10-го туру УПЛ із "Минаєм", відсторонення на два матчі та один матч умовно.

Читайте также: Алексей Хобленко: "Я Кныша не бил, просто хотел поговорить с ним по-мужски"

Популярные новости