Олександр Сніжко: "Матч з "Дніпром-1" буде для мене особливим"

1723 18.11 2020   15:07
Фото - fcminaj.com

Півзвхисник "Минаю" Олександр Сніжко поділився думками з клубною пресслужбою щодо майбутнього матчу з "Дніром-1", за який він свого часу провів 78 поєдинків.

- Матч з "Дніпром-1", звісно, буде для мене особливим з поміж інших матчів. Але він був би більш принциповішим, якби дніпрянами і далі керував той тренерський штаб, з якими я провів в команді три сезони (мова йде про Д. Михайленка – авт.). В минулому сезоні у мене закінчився контракт з "Дніпром-1", а новий мені не пропонували. Чесно кажучи, ще за пару місяців до цього мені дали зрозуміти, що на мене більше не розраховують і довелося шукати інший клуб.

Так, зараз "Дніпром-1" керує новий тренер. До речі, я ж спілкуюся і далі з хлопцями з команди і вони мені кажуть, що нинішній наставник якраз пропагує такий стиль футболу, який мені дуже імпонує. І мої колишні одноклубники кажуть, що я би міг себе добре у нього зарекомендувати. Але то вже минуле і не вгадаєш якби все було. Тепер я у "Минаї" і радий цьому. Я хотів продовжити кар’єру в клубі УПЛ. І вдячний тренерському штабу "Минаю" за довіру. Сподіваюся принести користь своєму нинішньому клубу.

Як виник варіант з "Минаєм"? Мені зателефонував Василь Кобін та запропонував перейти. Дуже хотів грати на рівні УПЛ, тому погодився. Тут є все для роботи: інфраструктура, поля, хороша команда та кваліфікований тренерський штаб. А ще мені імпонував стиль гри команди Кобіна і це було вагомим фактором чому я тут. Тому буду старатися зробити все можливе, аби принести користь "Минаю". Вважаю, що з цим колективом у нас все вийде і ми будемо показувати хороший результат.

Так, не дуже приємно програвати після суддівських помилок. Це ж відображається на турнірній таблиці. Останню гру ми відіграли дуже добре. Я особисто отримував від гри задоволення. Думаю, що і вболівальникам сподобалося. Тому вдвічі прикріше такі матчі програвати. Але рук не опускаємо і сподіваємося, що з "Дніпром-1" покажемо той же рівень та здобудемо результат, - сказав Сніжко.

Нагадаємо, що матч 10-го туру Favbet Ліги "Минай" - "Дніпро-1" запланований на 22 листопада. Початок - о 14:00.

Популярные новости