Андрій Ткачук: "З усіма командами в УПЛ, крім "Динамо" та "Шахтаря", можна грати"

1919 12.11 2020   16:31
Фото - "Минай"

Півзахисник "Минаю" Андрій Ткачук розповів клубній пресслужбі про поразку від "Десни" у 9-му турі УПЛ та майбутні поєдинки.

- Результат матчу з "Десною" всіх дуже засмутив, адже ми відчували, що можемо і маємо взяти очки у тій грі. Такі моменти залишають осад. Але є й оптимізм – гра показала, що з кожним туром ми стаємо сильнішими. Плюс – дуже приємно, що і тренери, і керівництво клубу підтримали нас.

Попереду важливі матчі, тому часу горювати нема. Нам дуже потрібні очки, тому треба працювати. Зізнаюся, що з усіма командами в УПЛ, крім "Динамо" та "Шахтаря", можна грати – всі однакового рівня. Головне – дисципліна та віра в себе і все буде добре.

Так, моменти є у кожному матчі. І у мене теж. Після голу "Волині" в Першій лізі мені тренер жартуючи сказав мені, що я тепер півроку забивати не буду. Тому маю мотивацію довести звортнє. Так, у нас є проблема з реалізацією. У зв’язку з цим кожне тренування працюємо над завершенням атак.

Зараз перерва, вона можливо на користь команді, тренерам. Хоча мені, як футболісту, краще грати кожні три дні, ніж тренуватися. Але з іншої сторони це час аби трохи переварити інформацію та можливо зробити певні висновки, - сказав Ткачук.

Популярные новости