Олександр Бандура: "Шукаємо слабкі сторони "Інгульця", а коли знайдемо, будемо по них бити"

1371 05.11 2020   19:39
Фото - fcrukh.com

Голкіпер "Руху" Олександр Бандура напередодні недільного поєдинку з "Інгульцем" розповів клубній пресслужбі про настрій в команді, тренувальний процес та оцінив майбутнього суперника.

- Знаю, вболівальники очікують від нас перемоги. Ми теж очікуємо на неї. Настрій у нас хороший. Намагався на тренуванні трішки підтравлювати, заводити партнерів, щоб ті ще більше викладались на полі. Ми зіграли внічию на Закарпатті, тепер з новими силами готуємось до "Інгульця".

Вивчаємо суперника, шукаємо його слабкі сторони, а коли знайдемо, будемо по них бити. Суперник дуже серйозний. Ось уже кілька сезонів грають практично одним складом. Є в них такі досвідчені гравці, як Шуст і Бартуловіч. Намагаються грати у футбол через короткий пас, але і не цураються довгих передач. На перший план у неділю вийде боротьба. Хто виграє підбори, той виграє гру, - сказав Бандура.

Нагадаємо, поєдинок "Рух" – "Інгулець" відбудеться у неділю, 8-го листопада, на "Арені Львів", о 14:00. У прямому ефірі матч покаже телеканал "Футбол 1".

Читайте также: Мілош Стаменковіч: "Попри невдалі результати "Руху", ніхто не падає духом"
Популярные новости