Леван Арвеладзе: "Імерекова та Мостового буде не вистачати у матчі з "Минаєм", але у "Десни" довга лава запасних"

1636 05.11 2020   14:25
Фото - Денис Руденко, Footboom

Напередодні матчу з "Минаєм" півзахисник "Десни" Леван Арвеладзе у коментарі пресслужбі оцінив зустріч з "Олександрією" та розповів наскільки важливо здобути перемогу перед перервою в чемпіонаті.

– Як оцінюєте гру з "Олександрією" та чого не вистачило, щоб здобути виїзну перемогу?

– У першому таймі ми повністю контролювали гру – усе було гарно. Відкрили рахунок, й, якщо б вдалося забити другий, вважаю, гра б закінчилася – "Олександрія" вже нічого не змогла б зробити. Після перерви ми якось не втягнулися у гру… тому підсумкова нічия закономірна.

– У цьому матчі отримали дискваліфікації Імереков та Мостовий, які не зможуть зіграти з "Минаєм". Наскільки їх буде не вистачати?

– Для нас важливий кожний гравець. Звісно, Максима та Андрія не вистачатиме, але в нас довга лава футболістів високої кваліфікації, які, впевнений, допоможуть.

– "Минай" – один з новачків, та, одночасно, аутсайдерів поточного сезону УПЛ. Чи знаєте когось з гравців цього клубу особисто?

– Ні, не знаю нікого з них. Але недооцінювати цю команду не можна. Всі суперники у Прем’єр-Лізі небезпечні. Треба виходити та доводити свою перевагу на полі, грати на перемогу.

– В цьому турі прямі конкуренти нашої команди зустрінуться між собою: "Динамо" зіграє з "Шахтарем", "Ворскла" зустрінеться з "Зорею", після ж матчу відбудеться перерва на матчі збірних. Наскільки важливо та наскільки реально саме зараз здобути перемогу?

– Перемогти – дуже важливо. Коли перед, скажімо так, міні-відпусткою, ти виграєш, це дуже важливо для емоційного стану команди. Відчуваєш більше впевненості.

Популярні новини