Ігор Циганик: "Луческу виявив бажання орієнтуватися на бразильців, але не на молодих"

7384 23.10 2020   19:23
з відкритих джерел

Журналіст Ігор Циганик в ефірі "Циганик Live" поділився думками про можливе підсилення "Динамо" під час зимового трансферного вікна.

- Луческу наразі знає, що робити, аби в Динамо все було гаразд.

З приводу того, яке підсилення буде взимку, я можу собі лише уявити. По-перше повертається Сідіклей. Луческу добре знає цього футболіста. Оскільки уважно стежив за бразильським чемпіонатом. Інші бразильські клуби дали гарну рекомендацію Луческу щодо футболіста, який наразі виступає у складі Корінтіанса. І головний тренер Динамо зараз наполягає на тому, що по закінченню оренди Сідіклей повернувся в Україну, і спробувати його інтегрувати в гру української команди.

Крім того, Луческу буде наполягати, щоби придбали взимку декілька футболістів, але під конкретні позиції. Зараз відновився Бєсєдін, і якщо він буде гарно себе проявляти у тренувальному процесі, то, цілком можливо, що проблема нападника у Динамо може відпасти, оскільки Супряга і Бєсєдін це два футболісти, які будуть конкурувати.

Так само потрібен в опорну зону футболіст, оскільки, хоч і придбали Белуце, ще треба побачити, як він виглядатиме, але сам по собі Луческу вважає, що в центрі поля повинен бути футболіст, який має більший технічний арсенал. Гравець, який зможе розвернути гру команди та вести її, і найголовніше він повинен вміти виводити м’яч від центральних захисників і доводити його до групи атаки.

Читайте также: Мирча Луческу: "Невозможно было купить Супрягу за ту сумму, которую предлагала "Болонья"

Наскільки мені відомо, що Луческу виявив бажання орієнтуватися на бразильців, але не на молодих, взятих на перспективу. Він буде дивитися на досвідчених футболістів, - цитує Циганика Football Нub.

Популярные новости