Олександр Грицай: "У "Зорі" агресивна схема, під яку дуже важко підлаштуватись"

1407 22.10 2020   16:33
Фото - fcrukh.com

Коментар старшого тренера "Руху" Олександра Грицая напередодні матчу "жовто-чорних" проти його колишньої команди.

- У "Зорі" в мене залишилось багато друзів. Там я багато часу провів як футболіст і встиг попрацювати тренером. Ця команда для мене справді не чужа. Чи на користь "Руху" той факт, що посеред тижня "Зоря" грає у єврокубках? У цієї медалі дві сторони. Після гри у Лізі Європи вони однозначно будуть у тонусі. Можу лише побажати їм успіху у сьогоднішньому поєдинку проти "Лестера", обов’язково подивлюсь гру, а вже у неділю зустрінемось з ними на футбольному полі.

Зрозуміло, що луганський колектив дуже організований. Вже ближче до матчу ми проаналізуємо "Зорю" по персоналіях, але зараз не хочу виділяти у стані луганців когось конкретно. Вони сильні саме завдяки своїм командним діям. Це один з тих клубів УПЛ, які грають ромбом всередині поля. Це цікава та агресивна схема, під яку дуже важко підлаштуватись.

Позитивних емоцій після перших шести турів у нас не так багато. У нас лише 2 залікові пункти, але в цій ситуації нам потрібно ще більше працювати. Зараз стараємось підключати до тренувального процесу головної команди і гравців молодіжного складу. Одразу кидається в очі, що хлопці добре готові. Позитивний результат у матчі із "Зорею" досягнемо тільки у тому випадку, якщо викладемось на повну, - цитує Грицая офіційний сайт "Руху.

Читайте также: Ярослав Мартинюк: "Якби зіграли внічию з "Динамо", настрій перед матчем із "Зорею" був би інакший"

Нагадаємо, поєдинок "Зоря" – "Рух" відбудеться у неділю, 25-го жовтня, у Запоріжжі на "Славутич-Арені". Початок протистояння – о 19:30.

Популярные новости