Олександр Поворознюк: "У "Інгульці" 11 хворих на коронавірус, але при будь-яких обставинах ми гратимемо"

1382 16.10 2020   08:19
Фото - Денис Руденко, Footboom

Матч 6 туру Favbet Ліги між "Олександрією" й "Інгульцем" відбудеться, попри спалах коронавірусу в стані "аграріїв". Раніше наставник Олександрії Володимир Шаран розповів, що на проведенні поєдинку наполягло керівництво команди з Петрового. Категоричність в даному питанні в коментарі "Футбол NEWS" підтвердив президент "Інгульця" Олександр Поворознюк.

- У нас теж 8 осіб хворіє. Я сказав, що якщо нікому вийти на поле — буде грати U-19, але грати ми будемо відповідно до календаря. При будь-яких обставинах гратимемо. Навіть коли не буде в нас 13 гравців основного складу. Ми додамо U-19 і U-21, але все одно будемо грати.

Вчора було 8 хворих, а сьогодні вже 11. За будь-яких розкладах, хай там як, підтягнемо U-19, але ми вийдемо на поле. Будь в суперниках "Олександрія" або київське "Динамо". Будемо грати! Не пропустимо жодної гри, — запевнив Поворознюк.

Нагадаємо, що поєдинок запланований на 18 жовтня. Стартовий свисток на стадіоні "Ніка" прозвучить о 17:00. Пряму трансляцію дивіться на телеканалі "Футбол 1".

Популярные новости