"Карпати" звинуватили "Рух" в продажу квитків на зустріч з "Динамо" на фоні заборони матчів з глядачами у Львові

2051 12.10 2020   13:38
wikipedia.org

"Карпати" оголосили, що матч другої ліги проти "Чайки" 18 жовтня пройде без глядачів.

Клуб апелює до рішення Державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке перевело Львів до помаранчевої зони. Разом з тим "Карпати" звинуватив "Рух" в продажу квитків на матч 6-го туру проти "Динамо", який також пройде у "Львові".

"Карпати" керуються законом. В постанові №641 Міністерства охорони здоров’я чітко сказано, що допускати вболівальників на трибуни в обмеженій кількості можливо лише за умови зеленої або жовтої зони карантину. Комісія з питань ТЕБ і НС, УАФ, УПЛ і ПФЛ – всі інстанції підтвердили нам ці умови.

І це логічно. Коли Україна ледь не кожного дня б’є рекорди за кількістю інфікованих на COVID-19 і вже увійшла до десятки країн з найбільшою кількістю нових випадків, наш клуб не може закликати вболівальників ризикувати здоров’ям і життям та наражати на небезпеку інших.

На яких підставах "Рух" збирається проводити матч з глядачами – нам невідомо. Схоже, дехто вважає себе вищим за закон, плює на людські життя, прикривається статусом депутата міськради, користується відсутністю незворотності покарання і не може опанувати своє марнославство.

"Карпати" закликають львів’ян дотримуватись правил карантину і не задовольняти его окремих осіб. Також ми звертаємось до УАФ, УПЛ, Комісії з питань ТЕБ і НС та правоохоронних органів - ви маєте забезпечувати порядок в країні і футболі, а ця ситуація вкотре доводить усім, що декотрі особи і клуби у нас привілейовані", - йдеться у заяві Карпат" на офіційному сайті клубу.

Читайте также: "Карпати" отримали результати тестів на COVID-19

Популярные новости