Юрій Береза: "Дніпро-1" повинен грати за новою моделлю, як "Реал", "Барселона" або "Манчестер Сіті"

1988 23.09 2020   16:02
Официальный сайт "Днепра-1"

На вихідних наставник "Дніпра-1" Дмитро Михайленко подав у відставку з поста головного тренера. Йому на зміну прийшов екскоуч "Карпат" Ігор Йовічевіч. Таке рішення в інтерв'ю "Футбол NEWS" пояснив почесний президент Дніпра-1 Юрій Береза.

"Хочу подякувати Дмитру Михайленку, який створив цю команду. Думаю, ця команда ще нічого не сказала і ще скаже. Можливо, йому потрібен перепочинок після всього, що сталося. Однак йому і його штабу велика подяка. Ми підбирали тренера, який буде відповідати тій філософії, якої ми дотримувалися при створенні "Дніпра-1". Ми повинні грати за новою моделлю, в яку грають "Реал", "Барселона" або "Манчестер Сіті". Тотальний контроль м'яча.

У Йовічевіча наша філософія. Він уже готовий фахівець зі своїм баченням. Я з ним перед цим тиждень спілкувався по Skype, потім особисто. Мені сподобалася його мова. Він сказав, що хоче бачити команду. Він готувався до зустрічі з командою. У цьому сезоні завдання номер один - пряме попадання в єврокубки", - сказав Береза.

Останнім місцем роботи Йовічевіча було "Динамо" Загреб. Ігор очолював команду 2,5 місяця. Додамо, в Україні Ігор Йовічевіч відомий по роботі в "Карпатах". Спеціаліст був біля керма львів'ян з літа 2014 до зими 2015 року.

Читайте также: Юрій Береза: "Для мене найбільшим шоком було те, що "Дніпро-1" не потрапив до єврокубків"

Популярные новости