"Рух" пообіцяв неймовірну шоу-програму перед матчем із "Колосом"

2019 19.09 2020   23:45
lviv.nashigroshi.org

Перший домашній матч "Руху" в УПЛ перед рідними вболівальниками – це особливе дійство для клубу. Тож, у неділю, 20-го вересня, "жовто-чорні" вирішили зробити для вболівальників справжнє свято футболу, інформує пресслужба.

Читайте также: "Рух" - "Колос". Анонс и прогноз матча

- Починаючи з 12:00, у серці міста Лева, на площі Ринок, працюватиме унікальна "жовто-чорна" фан-зона, де кожен охочий зможе зробити пам’ятну світлину, а наші аніматори не залишать байдужим жодного малюка.

З 14:00 від "Арени Львів" вирушить колона байкерів із брендованими прапорами "Руху", яка проїде центральними вулицями Львова. Зустрічайте їх та мерщій на площу Ринок!

Вже о 15:00 не прогав свій шанс виграти квитки на дебютний домашній матч "жовто-чорних" у Favbet Лізі. У самісінькому центрі Львова, біля Ратуші, розпочнуться різноманітні активності, конкурси та вікторини.

О 17:00 на проспекті Свободи біля Grand Hotel клубний автобус "Руху" чекатиме на головну команду. Прийди та зустрінь "жовто-чорну" дружину й заряди їх переможною енергією! Ваша підтримка ще більше змотивує "рухівців" до перемоги. З центру клубний автобус у супроводі байкерів колоною вирушить на "Арену Львів".

Також перед стадіоном на вас чекають різноманітні ігрові локації, де ви зможете взяти участь у конкурсах та виграти квиток на матч або ж сувенірну продукцію "жовто-чорних".

Головне дійство відбудеться вже безпосередньо в чаші "Арени Львів". За 15 хвилин до початку матчу не прогавте можливість наживо побачити львівських лицарів та Короля Данила. На вас чекає справжнє шоу!

А вже о 19:30 розпочнеться головна подія дня – футбольне протистояння 3-го туру УПЛ, в якому львівський "Рух" поміряється силами з учасником єврокубкубів "Колосом" із Ковалівки.

В перерві матчу відбуватиметься розіграш призів від партнерів та спонсорів "Руху", - йдеться у повідомленні.

Читайте также: Мілош Стаменковіч та Ерік Ґліга - гравці "Руху"

Популярные новости