Олег Міщенко: "Ворскла" заплатила за мене компенсацію"

1142 16.07 2013   14:38
Фото - FootBoom.com
Дебютант полтавської команди Олег Міщенко поділився враженнями від першого матчу у новій команді та розповів, як «Ворскла» і донецький «Металург» домовилися про його трансфер.

Про гол: «Невже його на мене записали? Це дуже правильне рішення, тому що з мого боку відбувся подвійний дотик. Не розумію, як це вийшло, але відчув, що торкнувся м’яча вухом і плечем. Уже потім м’яч зачепив захисника та залетів у ворота. Для мене як для футболіста атаки рахувати голи важливо. Поки не можу похвалитися високою результативністю».

Про падіння Ксьонза: «Уважно переглядав цей епізод. За всієї поваги до Ксьонза, якого знаю ще по «Динамо», пенальті там не було».

Про фізичний стан і газон на «Україні»: «Почуваюся досить непогано. Як кажуть, «дихалка» працює на повну потужність. Але через поле у Львові, яке залишало бажати кращого, в другому таймі стали важкими ноги, від чого втратив швидкість. Але це тільки перший матч, думаю, з кожною грою відтепер лише додаватиму».

Про перехід у «Ворсклу»: «Контракт із «Металургом» закінчувався взимку, але я поставив підпис під угодою з «Ворсклою», чим дав зрозуміти, що бачу себе саме в цій команді. Керівникам донецького «Металурга» не залишалося нічого іншого, як відпустити мене в Полтаву. «Ворскла» заплатила за мене компенсацію. Яку? Не маю уявлення. Знаю лише те, що керівництво й тренерський штаб полтавців виявили неабияке бажання бачити мене в складі».

Про Василя Сачка: «Враження найкращі. Мене чудово прийняли в колективі, тренери та партнери всіляко намагаються допомогти зі скорішою адаптацією. Чесно кажучи, зачаровує й команда, й саме місто, тож я безмежно задоволений, що зважився на цей трансфер».

Источник: "Football World"
Популярные новости