Ігор Литовка: "Динамо" не треба вивчати - ми часто грали"

1355 10.09 2020   12:31
Фото - Денис Руденко, Footboom

Голкіпер "Десни" Ігор Литовка в коментарі пресслужбі клубу розповів про підготовку до матчу 2-го туру чемпіонату України з "Динамо" (11 вересня).

– "Десна" мала три тижні між матчами 1-го та 2-го турів. Готувалися у цей період конкретно до "Динамо"? Й наскільки вивчили суперника?

– Я не думаю, що треба когось вивчати. Ми часто грали з киянами, тим більше під час ігор першої шістки. Тож готувалися як зазвичай на міні-зборі.

– "Десна" у минулому сезоні двічі перегравала "Динамо", але у підсумковій таблиці кияни опинилися вище. На Вашу думку, цього сезону динамівці стали сильнішими чи слабшими?

– Це покаже гра. Судячи з того, що вони виграли Суперкубок з таким впевненим рахунком… У "Динамо" прийшов новий тренер. Тож на нас чекає цікава гра.

– "Десна" делегувала лише двох гравців у національні збірні. Динамівці – набагато більше. Наскільки цей фактор позначиться на матчі команд?

– Не думаю, що якось дуже позначиться. Такі команди як "Динамо", "Шахтар" звикли делегувати значну кількість футболістів до збірних та не втрачати якість гри.

– Який підсумок матчу з "Динамо", на Ваш погляд, можна буде вважати вдалим для "Десни"? Та що стане вирішальним фактором у цьому протистоянні?

Читайте также: Александр Филиппов: "Пауза в УПЛ вряд ли пошла "Десне" на пользу, но к "Динамо" мы готовы"

– Казати про результат перед грою я не люблю. Всі будуть налаштовуватися тільки на перемогу. А там – як складеться гра…

– У цю суботу Україна відзначатиме день фізичної культури та спорту. Щоб Ви побажали усім спортсменам країни?

– Це достатньо серйозне свято. Вважаю, що спорт має бути у житті кожної людини. Всім хто причетний до спорту, хочу побажати здоров’я, терпіння. А тим хто не займається – обов’язково розпочати заняття!

Популярные новости