"Не вагаючись дав згоду" - півзахисник Вадим Янчак підписав контракт з "Олександрією"

3200 08.09 2020   11:50
Фото - ФК "Александрия"

Сьогодні, 8 вересня, в Будинку Футболу півзахисник Вадим Янчак підписав трирічний контракт з ФК "Олександрія". Про це повідомляє офіційний сайт клубу. Останнім місцем роботи гравця був словацький "Попрад". Одразу після підписання, новачок команди поспілкувався з пресслужбою команди.

— Вадим, вітаємо в клубі. Твої перші враження.

— Враження тільки позитивні. Дуже сподобалась команда. Я вже був до цього знайомий з Денисом Устименком, Владиславом Бабогло та Глібом Бухалом. Ми разом грали за молодіжну збірну України. Завдяки знайомим обличчям і підтримці хлопців адаптувався дуже швидко.

— Твоїм останнім клубом був словацький "Попрад". Як сталося що ти опинився саме в "Олександрії"?

— В мене закінчувався контракт із словаками і прийшла пропозиція від футбольного клубу "Олександрія". Я не вагаючись дав згоду і майже одразу приїхав на базу. "Олександрія" дуже хороша команда. Мені пощастило зіграти проти неї ще будучи у складі ФК "Львів". Тепер спробую закріпитися в основі, показати себе в дії, бо є велике бажання грати і допомагати команді здобувати перемоги.

— Твої побажання вболівальникам?

— Хочеться, щоб нарешті вболівальники повернулися на трибуни, і щоб вони від нас чекали перемог. Будемо перемагати разом.

Читайте также: Володимир Шаран: "На перегляді нікого немає"

Популярные новости