"Ворскла": порухалися перед "Рухом" (Фото)

2891 22.08 2020   23:06
Фото - "Ворскла"

На головній арені вирішили провести своє передматчеве тренування футболісти "Ворскли": випробувати газон, згадати, як воно грати на домашній арені, а ще змінити обстановку, адже поля НТБ в Марках вони й так бачать щодня.

Не вдаючись в подробиці тренувального плану Максимова, відзначимо настрій, з яким хлопці інтенсивно відпрацювали годину з лихвою. Команда серйозно налаштовується вже зі старту забирати своє, тому завтра завдання – максимум.

Читайте также: "Ворскла" - "Рух". Анонс и прогноз матча

Горять очі в молодих, які мало-помалу адаптуються в абсолютно інших для себе реаліях. Новобранці команди, Яворський, Татарков і Пешич, уже повністю освоїлися в колективі. Хто з них завтра вийде в стартовому складі, наразі прогнозувати вельми складно. Та й об’єктивної інформації, на яку б можна було опиратися немає, адже Ворскляни не проводили спарингів на зборі в Закарпатті. Знаємо точно – стартова гра з "Рухом" обіцяє бути цікавою. Принаймні, дебютант УПЛ намагатиметься максимально ефективно зіграти в першій для себе зустрічі на високому рівні, а господарі поля, в свою чергу, хоча, на жаль, і без уболівальників, прагнутимуть порадувати своїх прихильників.

Старт матчу у неділю, 23-го серпня, о 17:00. Трансляція гри наживо на каналі "Футбол 1".

Популярные новости