Олег Лисак: "Стратегічні завдання "Ворскли" - щорічна участь в єврокубках"

1970 16.08 2020   12:21
"Ворскла"

Віце-президент "Ворскли" Олег Лисак поділився завданнями полтавського клубу.

"Єврокубки - це те, заради чого треба працювати і ставити собі питання, щоб далі розвиватися. Підготовка до сезону і комплектація - це найголовніше на цю секунду. Це перша тактична задача на 2 місяці. Друга, на півроку - утримати ту структуру, яка є: з молодими футболістами, з роботою на ринку. Нам потрібно шукати нові ринки збуту - це завдання на рік.

Якщо говорити про стратегічні завдання, то це щорічна участь в єврокубках. Ми повинні говорити про це відверто. А головне завдання - якщо ми беремо участь в цих єврокубках, то повинні аналізувати і середній вік команди, і вартості, і собівартості, і всі процеси, які є в клубі.

Ми над цим працюємо, є ще багато ідей, які потрібно втілити в життя. Розвиток "Ворскли" - найголовніше. Дуже багато залежить від людини, який на цю експедицію виділяє кошти. Будемо сподіватися, що буде фінансова складова, спортивна, організаційна. Якщо нам вдасться тримати баланс - все буде добре. Я в цьому впевнений на 1000%", - сказав Лисак в ефірі програми "Футбольний формат".

Читайте также: Ferrexpo сократил спонсорские выплаты "Ворскле" и ведет расследование по выделенным средствам

Популярные новости