"Ворскла" проводить збори під Ужгородом

1504 09.08 2020   14:22
Фото - vorskla.com.ua

Керівництво "Ворскли", аби уникнути проблем із переїздом за кордон під час пандемії коронавірусної хвороби, приняло рішення провести тренувальні збори в Україні. Для цього обрали комфортабельний та затишний готель "Камелот", розташований у декількох хвилинах їзди від Ужгорода, інформує офіційний сайт клубу.


"Камелот" – це назва лицарського замку короля Артура. Саме в корпусі, якій і назвали на честь монарха, розселилися "ворскляни". До речі, трохи вище від готелю розташовані рештки справжнього замку 12-14 (за різними джерелами) сторіччя – Невицького. З нього відкривається чудова панорама на долину річки Уж. Також із гори можна побачити і тренувальні поля (два з натуральною травою, а одне – зі штучною), які віддані у розпорядження полтавській команді. До них із готелю добиратися дуже просто: варто лише перейти дорогу – і можна приступати до тренування.


До речі, "біло-зелені" вже провели вечірнє заняття. На часі – відновитися після дороги та випробувати поля. Вправи з м’ячем, як кажуть, зайшли на ура. Попри спеку, усі відпрацювали на повну.

Читайте также: Офіційно: Іван Пешич - гравець "Ворскли"
Популярные новости