"Львів" вийшов з відпустки

2733 04.08 2020   23:43
Фото - fclviv.com.ua

Футболісти "Львова" розпочали підготовку до нового сезону. Передсезонні збори "синьо-золоті леви" розпочнуть у рідному місті. Про це пише офіційний сайт клубу.

На перших тренуваннях опісля відпустки львів’яни робитимуть акцент на поверненні фізичних кондицій. У таборі команди також вже є декілька гравців на перегляді. Були помітні на стартовій зустрічі колективу і обличчя деяких гравців молодіжного складу.

Загалом, підготовка "Львова" до нового сезону складатиметься з двох етапів.

До 10 серпня підопічні Георгія Цецадзе набиратимуть форму у Львові. У рамках першого етапу зборів "Львів" проведе дві зустрічі. 5 серпня зіграємо з житомирським "Поліссям", а вже 8 – з хмельницьким "Поділлям".

Другий етап підготовки розпочнеться 10 серпня та триватиме до старту нового чемпіонату Favbet ліги. Про місце проведення та заплановані спаринги буде повідомлено згодом.

"На зборах перед сезоном працюватимемо комплексно. Спершу, звісно, поступово повернемося до фізичного тонусу, а потім будемо вже над тактикою працювати. Ми також чекаємо багатьох футболістів, які приїдуть на оглядини. Плануємо підсилювати майже кожну позицію. Стосовно молоді, то можу відзначити, що виключно на них ставку робити було б неправильно. У нас хороша молодь, будемо хлопців розвивати, але всьому свій час. Будемо шукати оптимальні варіанти формування складу", – зазначив наставник ПФК "Львів" Георгій Цецадзе на першому тренуванні команди опісля повернення з відпустки.

Читайте также: Георгий Цецадзе: "Команда пока не собралась полностью, и мой ассистент не может приехать"
Популярные новости