Олег Кудрик: "Не прощаюся з "Карпатами", а кажу "До зустрічі"

1658 31.07 2020   19:27
Фото - Михаил Козелко, FootBoom

Голкіпер "левів" Олег Кудрик, який залишив "Карпати" у зв’язку із завершенням терміну оренди, дав свій прощальний коментар Інформаційному центру клубу.

- Відчуття неоднозначні і певною мірою суперечливі. З однієї сторони життя продовжується і необхідно рухатися далі. З іншої – я провів чудовий період у рідному Львові і буду щиро сумувати. Саме у складі "Карпат" я отримав стабільну ігрову практику в Прем’єр-лізі, тут зростав, розвивався і ставав сильнішим. А ще познайомився з прекрасними людьми, частина з яких стали моїми друзями.

Ми нечасто тішили наших вболівальників, проте приємних миттєвостей вистачало. Варто хоча б згадати дербі з ПФК "Львів", які дарували усім напругу, емоції та інтригу. Також з позитивом пригадую нашу гру на НСК "Олімпійський", де ми гідно протистояли "Динамо" і вибороли нічию.

Окремо хочу подякувати вболівальникам і впевнено заявити, що "зелено-білі" мають найкращу підтримку в Україні. Приємно, що з багатьма фанатами мене пов’язують товариські відносини. Сьогодні я не прощаюся з "Карпатами", а кажу "До зустрічі", - сказав Кудрик.

Читайте также: Офіційно: Кудрик, Танчик і Пасіч залишають "Карпати"

Популярные новости