Роман Санжар: "Важливо, що наше спілкування і стосунки з "Карпатами" не припиняються"

2092 29.07 2020   23:51
Фото - Михаил Козелко, FootBoom

Роман Санжар - про розставання з "Карпатами".

- Прикро, що нам не вдалося втілити задумане у життя. Цей рік виявився особливо складним для "Карпат", хоча зараз я не хотів би акцентувати увагу на негативі. Передусім хочу побажати львівському клубу успіхів, розвитку і нових перемог. Вболівальники "Карпат" заслужили на те, щоб в подальшому їхня улюблена команда дарувала їм приємні миттєвості, адже останнім часом вони пережили чимало складних моментів.

Про вірність та відданість львівських вболівальників знаю не з чужих слів. Як би не було складно команді, фанати завжди були поруч. Часто саме підтримка цих людей дарувала нам надію і віру в себе. Де б ми не грали, у Маріуполі чи в Луцьку, "Карпати" ніколи не залишалися без підтримки. Це основа клубу, його гордість і опора. Приємно було відчувати себе частинкою зелено-білої сім’ї.

За час роботи у Львові я зустрів багато чудових людей. Футболісти та адміністративний персонал завжди були єдиним цілим. Коли згадуватиму у майбутньому цей етап кар’єри, то пам’ятатиму про їхній професіоналізм і порядність. Важливо, що наше спілкування і стосунки не припиняються. Також сподіваюся, що зустрінуся з "Карпатами". У житті всяке трапляється, тому не виключатиму жодних варіантів.

Популярные новости