Ігор Циганик: "Галич-Бурштин" подав документи на атестацію в другу лігу. Команда може бути перейменована в "Народну команду Карпати"

4102 27.07 2020   22:32

Ведучий "Циганик Live" на FootballHub Ігор Циганик розповів про майбутнє "Карпат".

- "Карпати" подали документи на ліцензування в першу лігу, але в цих документах не вказали жодних можливостей відстрочки боргів. Особливої ​​зацікавленості в тому, щоб отримати ліцензію для участі в першій лізі "Карпати" не виявили. Видасть УАФ або не видасть - це питання.

Команда "Галич-Бурштин" вже подала документи на ліцензування до другої ліги. Цілком ймовірно, що вона отримає цю ліцензію. Наскільки я розумію, ця команда, в якій тренерський штаб буде формувати нинішньої співвласник "Карпат" Олег Смайлічук.

Він сам родом з Галича, і сумніваюся, що не має відношення до цієї команди. І існує така історія, що ця команда з часом буде перейменована в "Народну команду" Карпати ", переїде до Львова і буде грати на стадіоні Україна.

Наскільки це законно - оцінювати УАФ. Якщо "Галич-Бурштин" не отримає ліцензію, то буде спроба іншої команди із Західної України зробити таку комбінацію.

Ця така ж комбінація, як "Верес" - "Львів". Але вони все одно не зможуть використовувати емблему і історію "Карпат", - сказав Циганик.

Читайте также: Ігор Циганик: "Кадрові радикальні зміни у "Дніпрі-1" цілком можливі"

Источник: Tribuna
Популярные новости