Андрій Павелко: "Перший після карантинної перерви матч з глядачами - це нова перемога над COVID-19!"

1744 26.07 2020   10:31
Фото - Денис Руденко, Footboom

Президент УАФ Андрій Павелко поділився емоціями від першого після карантинної паузи матчу в УПЛ з глядачами.

- Матч з глядачами!!! Перший після тривалої карантинної перерви!!! На НСК "Олімпійський" поєдинок плей-оф УПЛ - "Колос" - "Дніпро-1"! Це нова спільна перемога над COVID-19 і результат тривалої співпраці Української асоціації футболу та МОЗ! Дуже вдячний за неї особисто міністру Максиму Степанову і головному санітарному лікарю Віктору Ляшку! Дякую всім вболівальникам, які незважаючи на дощ, прийшли і підтримали свої команди!

Це перший з трьох тестових матчів з глядачами плей-оф УПЛ, але це дуже важливий крок, від успішності якого залежить можливість проведення з глядачами вже перших матчів нового сезону і найближчих домашніх матчів національної збірної України в Лізі націй. Тому ми продовжуємо спільну роботу з МОЗ заради того, щоб забезпечити головній команді підтримку вболівальників в поєдинках з ТОП-збірними! Вітаю нашу футбольну спільноту з новим важливим етапом відродження українського футболу! Слава Україні! – зазначив Андрій Павелко на своїй сторінці в Facebook.

Читайте также: Министр здравоохранения Украины - о зрителях на трибунах: "Наши болельщики должны показать всей стране пример"
Популярные новости