Олександр Рябоконь: "Шанси поборотися за п’єдестал у нас залишаються"

1985 16.07 2020   23:40
Фото - Денис Руденко, FootBoom

Головний тренер "Десни" Олександр Рябоконь прокоментував гру своєї команди проти "Олександрії" у 31-му турі Favbet Ліги. Нагадаємо, чернігівці поступилися в цьому матчі з рахунком 1:3.

"З перших хвилин матчу гра нам давалася. Забили швидкий гол. Весь час володіли м’ячем, а потім, поступово, повільно, пішов брак при передачах. Самі віддавали супернику м’яч і втратили ініціативу. Можна сказати, що десь в голові тримали наступний матч. Але, зрозуміло, що і цей поєдинок був для нас дуже важливим. Сподівався, що футболісти, які вийдуть у другому таймі на поле, підсилять гру. Я б не сказав, що ми там…

Суперник зіграв дуже організовано, і на швидких атаках забив ще два м’ячі. Тому, нікого не можу відзначити у своїй команді, по-типу: хтось зіграв погано, хтось зіграв добре. Сьогодні зіграли слабкувато всі. Коли вже поступалися в рахунку, необхідно було щось змінювати. Це ж такий закон: коли вся команда виглядає слабо, то це тренерські не доопрацювання. Тому, в першу чергу, тренерському штабу необхідно проаналізувати якомога швидше ситуацію. У будь-якому разі шанси поборотися за п’єдестал у нас залишаються. Наступна гра дуже важлива. Футболістам потрібно відновитися", - цитує Рябоконя офіційний сайт "Олександрії".

Читайте также: Favbet Лига. "Десна" - "Александрия" 1:3. Видеообзор матча

Популярные новости