Володимир Шаран: "Хочеться перемогти "Динамо" - преміальні у нас ніхто не скасовував"

1545 11.07 2020   12:51
Фото - Михаил Козелко, FootBoom

Головний тренер "Олександрії" Володимир Шаран в коментарі телеканалу "Футбол 1" розповів про підготовку до матчу 30-го туру чемпіонату України з "Динамо" (12 липня, початок – о 19:30).

- Для нас важливий кожен поєдинок. Попри турнірне становище, де ми нижче не опустимося і вище не піднімемося. Попереду плей-офф за місце в Лізі Європи. Готуємося у звичному режимі. Прикро, що Пашаєв і Гречишкін не зможуть взяти участі у поєдинку. Всі інші здорові та в гарному настрої.

Такі матчі завжди принципові. Хочеться гідно виглядати й показати хорошу гру. Тим більше, хочеться перемогти – над "Динамо" у нас тільки одна перемога. Преміальні у нас ніхто не скасовував, і хлопці це чудово розуміють. Попри те, що ми не зможемо поборотися за прямий вихід в єврокубки, президент все одно мотивує і стимулює хлопців. Тренування в селі Головківка? Минулого тижня, перед матчем з "Зорею" ми тренувалися тут і їздили до церкви. На цьому тижні я також вирішив провести тут заняття. Тут відмінна аура і хороше поле, - зазначив Володимир Шаран в коментарі програмі "Футбол NEWS".

Читайте также: Володимир Шаран: "Почув, що після гри з "Десною" сказали, що керівництво задумалося - це плюсів не дає"
Популярные новости