Ігор Циганик розповів, за що призначили пенальті у ворота "Зорі"

3760 06.07 2020   18:56
Официальный сайт "Шахтера"

Ігор Циганик у авторській програмі на YouTube розповів за що було призначено пенальті у ворота "Зорі", після якого "Олександрія" зрівняла рахунок.

- Момент дуже непростий. Але я вже точно знаю, за що було призначено пенальті. Його було призначено не за те, що Абу Ханна наступив на ногу Шасталу, як думали усі. І не за те, про що говорила Монзуль під час перегляду епізоду. Пенальті було призначено за смикання за футболку. Але якщо передивитись цей момент, то чітко видно, що йде обопільне порушення правил. Хто перший тягнув, а хто другий – дуже складно з’ясувати.

Я не розумію ці моменти. Сьогодні у Абу Ханни синець на руці від того, як його Шастал хапав за руку. Це факт.

Але що стосується Монзуль. Вона неодноразово повторювала, що не бачить, де там фол. Що їй сказав Романов – не зрозуміло.

Куратор арбітрів Лучі заявив, що положення поза грою у Шастала в момент удару одноклубника не було. Але якщо розібрати і цей момент – Шастал знаходиться в положенні поза грою. При цьому Шастал не брав участі в епізоді. Мацапура відбив удар і після цього рефері вирішили відкотити епізод назад. В результаті маємо скандальний пенальті, після якого "Зоря" не дорахувалася двох балів. Саме цих двох балів команді Скрипника і не вистачить, повірте мені.

Читайте также: Лучано Лучи - о пенальти в ворота "Зари": "Монзуль права, офсайда не было"

Популярные новости