Андрій Цуріков: "Сподіваємося, що у найближчому матчі Адамюк зможе реабілітуватися"

1845 05.07 2020   11:32
Фото - Оф.сайт СК "Днепр-1"

Захисник "Дніпра-1" Андрій Цуріков в коментарі пресслужбі клубу поділився очікуваннями від матчу 29-го туру чемпіонату України з "Олімпіком" (5 липня, початок - о 19:30).

— Останні результати чемпіонату повернули інтригу в боротьбі за лідерство у другій шістці. Як оціниш ці результати, особливо напередодні гри проти "Олімпіку", адже вболівальник дніпрян вже зачекались від команди перемог?

— Звичайно, ми і самі не очікували, що можемо програти два матчі поспіль, тим більше, що по самій грі ми ні у чому не поступалися опонентам і навіть виглядали краще суперників. Але так склалася ситуація, і, на мій погляд, з неї треба буде достойно вийти – потрібно виграти усі матчі, що залишилися, і тоді у нас вже проблем не буде.

— Вболівальники команди у соціальних мережах часто пишуть, що гра дніпрян після карантину покращилася, але коли треба проявити волю і характер, то цього хлопцям не вдається. Погоджуєшся з цією думкою?

— Важко сказати. Мені здається, що головна причина цих двох поразок у не реалізації власних моментів. В основному у нас все у порядку, залишається тільки забивати голи.

— Твій партнер по захисту Володимир Адамюк не використав багато моментів у минулих іграх. Кажуть, що вже треба у церкву сходити?

Читайте также: Олексій Хобленко: "Хтось з кимось зчепився, десь поштовхалися – все це футбол"

— Ми трохи жартували з ним, мовляв, він притягує м’ячі до штанг. Сподіваємося, що у найближчому матчі він вже зможе реабілітуватися за усі ці нереалізовані моменти.

Популярные новости