Владислав Дубінчак: "Радий, що доля звела мене з "Карпатами"

2001 01.07 2020   09:29
Фото - Денис Руденко, Footboom

Захисник Владислав Дубінчак в коментарі пресслужбі "Карпат" поділився думкою про розставання з львівською командою. Нагадаємо, напередодні ФК "Карпати" повідомив про припинення співробітництва з Дубінчаком та Василем Приймою.

- "Карпати" – це чудовий етап у моєму житті. У Львові я познайомився з хорошими людьми. Мені було дуже приємно працювати в оточенні класних футболістів та тренерів. Радий, що доля звела мене з цією командою. Тут я отримав важливий досвід і мав можливість розвиватися та прогресувати. Для мене однозначно це був крок уперед.

Передусім, "Карпати" для мене асоціюватимуться з хорошими вболівальниками. Раніше я виступав за клуб, який не міг похвалитися потужною підтримкою. У Львові віддано і пристрасно вболівають, а також щиро переживають за команду. Такі речі особливо цінні і завжди запам’ятовуються. Крім того, я дорожу дружбою зі своїми партнерами, з якими продовжу спілкування і надалі, - зазначив Дубінчак.

Зазначимо, перенесений на 1 липня матч 24-го туру чемпіонату України "Карпати" — "Маріуполь" не відбувся.

Читайте также: Владислав Дубінчак: "Сподіваюсь, що повторне тестування, яке я пройшов сьогодні, покаже, що я здоровий, і все це лише злий жарт"
Популярные новости