Козловський влаштував "Руху" пікнік, незважаючи на заяву про масове захворювання в команді на коронавірус (Відео)

5918 27.06 2020   22:47
lviv.nashigroshi.org

Футболісти львівського "Руху", який до виходу з карантину, за підсумками 19-ти турів лідирував у Першій лізі, масово сходили на пікнік. Як відзначає "Главком", це була б не підстава для новини. Якби не одне "але". Нагадаємо, що 20 червня у трьох гравців "Руху" і одного працівника клубу виявили Covid-19.

"Ще кілька футболістів "жовто-чорних" – під підозрою. Зараз команда перебуває на самоізоляції. Найближчим часом футболісти, тренерський штаб, персонал клубу пройдуть повторне ПЛР-тестування на наявність Covid-19", – йшлося у заяві клубу шість днів тому.

Читайте также: Григорій Козловський: "Не маніпулюйте хворобою, "Рух" буде грати у футбол"

У підсумку на прохання керівництва клубу матч 20-го туру першої ліги між "Рухом" і волочиським "Агробізнесом" перенесли на пізніший термін. Гра була запланована на 24 червня.

"Рух" не зміг грати у футбол, але на масову гулянку, влаштовану президентом клубу, вийшов. Причому вийшли усі, починаючи від ґанійського легіонера Ернеста і закінчуючи 69-річним тренером Мироном Маркевичем. Відзначимо, що розповіли про подію у сюжеті телеканалу власника "Руху" Григорія Козловського з назвою НТА. Звісно, про дотримання соціальної дистанції чи використання захисних масок мова на відпочинку не йшла.

Нагадаємо, що Григорій Козловський був проти поновлення чемпіонату в першій лізі і наполягав на достроковому завершенні сезону. Львів’яни пропонували зберегти таблицю за підсумками 19-ти проведених восени турів, за підсумками яких вони були на першому місці. При цьому, не бажаючи грати в чемпіонаті", "Рух" Козловського провів товариські матчі з лідерами українського футболу – "Динамо" і "Шахтарем".

Проте після великого скандалу чемпіонат все ж вирішили догравати. Тоді футболісти "Руху" "злягли з коронавірусом. З "карантину" "Рух" збирається вийти 29 червня. На цей день запланований їх матч на виїзді проти "Миколаєва".

Читайте также: Офіційно: у "Русі" виявлено чотири випадки захворювання на коронавірус

Популярные новости