Павло Ісенко: "Була пропозиція перейти до ФК “Шахтар”, але я відмовився"

3351 25.06 2020   23:05
Фото - vorskla.com.ua

24 червня ФК "Ворскла" зіграла в нічию з ФК "Маріуполь" (1:1), але в післяматчевих пенальті біло-зелені виграли у противників із рахунком 3:2. Усі 3 м’яча піймав 16-ти річний голкіпер Павло Ісенко. Голкіпер розповів, що футболом займається вже 11 років. За цей час встиг пограти на всіх позиціях, але найбільше йому вдавалося грати на позиції воротаря:

"Довго ходив на футбол і мені сподобалось, тому вирішив продовжити. Грав лише у ФК "Ворскла". Була пропозиція перейти до ФК "Шахтар", але я відмовився, бо тут більше перспектив, дім та сім’я".

На рахунку в Павла Ісенка приблизно 100 різних футбольних матчів, але він говорить, що гра проти "Маріуполя" була найкраща:

"Перед грою мотивація була шалена та вірили тільки в перемогу. До матчу готувався. У день я витрачаю 4 години на тренування. До серії пенальті на воротах стояв інший воротар – Дмитро Різник, якого тренер замінив на мене. Тренер готував мене, вірив, казав, що дає мені шанс".

Під час розмови Ісенко розповів, що після гри в тренера були тільки позитивні емоції, згадував свої слова, що все вдасться:

"У грі нічого складного не було, але хлопці втомилися. Потім перехватили ініціативу в другому таймі і все вдалося. Після дебюту нічого особливо не змінилося. Я продовжу грати на воротах. Головне для воротаря – це змусити гравця вдарити туди, куди ти хочеш, та не валяти дурня на тренуваннях. Поки спортивних та кар’єрних планів не має".

Читайте также: Кубок Украины. "Мариуполь" - "Ворскла" 1:1 (по пен. 2:3). Видеообзор матча

Источник: ЗМІСТ
Популярные новости