Ростислав Ящишин: "Якщо я правильно розумію, "Олімпік" перевірив на коронавірус тільки трьох людей"

2057 24.06 2020   12:14
Фото - "Карпаты"

Виконавчий директор "Карпат" Ростислав Ящишин в коментарі телеканалу "Футбол 1" висловив думку щодо дати поєдинку з "Олімпіком" і ситуацію навколо коронавірусу в цьому клубі.

- Зараз ми ніяким чином не можемо грати з "Олімпіком" з однієї простої причини. Ми здали сьогодні тести, результати будуть 25 червня. Умовно, ми граємо з "Олімпіком" 25 червня в Луцьку. Команда вирушає на матч, приїжджає до Луцька, приходять результати - один або два позитивних. Що робити в такій ситуації?

Але є ще один цікавий момент. Якщо я правильно розумію, "Олімпік" перевірив тільки трьох людей. Вони не робили тести всій команді. Коли ми здавали другі тести, у нас було три позитивні результати. Через два дні ми зробили тести для всієї команди та знайшли 26 хворих. Якщо ми хочемо, наприклад, обдурити коронавірус і хочемо отримати негативні результати - це можна зробити, звичайно. А якщо ми хочемо дізнатися, хто у нас дійсно несе загрозу іншим, тоді треба робити тести для всієї команди, - цитує Ящишина програма "Футбол NEWS".

Читайте также: Ростислав Ящишин: "Ті, хто вигадують, що "Карпати" спеціально зривають матч, або убогі люди, або просто не поінформовані"

Популярные новости