Леван Арвеладзе: "Десна" нічим не поступається "Олександрії"

2858 11.06 2020   16:32
Фото - Денис Руденко, Footboom

Півзахисник "Десни" Леван Арвеладзе розповів клубній пресслужбі про здоров’я, карантин, тривалу гостьову серію та очікування від матчу з "Олександрією".

– Розкажіть про своє здоров’я: як себе почуваєте та чи готові грати з "Олександрією"?

– Моє здоров’я гарне: відчуваю себе добре, працюю у загальній групі і додатково тренуюся індивідуально. Якщо оцінювати мій стан за 100-бальною шкалою, то це 80%: напевно я ще не готовий брати повноцінної участі в грі всі 90 хвилин.

– Кажуть, що після виходу з тривалого карантину, футболісти усього світу знаходяться у не найкращий формі та більше піддаються травмам. Пов’язуєте своє пошкодження з перервою під час карантину?

– Звичайно ж, карантин (ще й такий довгостроковий) має дуже великий вплив на нашу фізичну форму: були обмеження під час самоізоляції, доводилося тренуватися в домашніх умовах і самому повністю контролювати свої навантаження та свій стан. Я б вважав за краще знаходитися у компанії своєї команди і тренерів…

– Як оцінюєте гру з "Шахтарем"? Де Ви її дивилися та чи можна було перемогти?

– Гра була дуже важкою, але я бачив, що кожен намагався викластися на максимум… у кожної команди були шанси на перемогу, хоч би яким сильним ні був суперник. Хотів потрапити на стадіон, подивитися гру наживо, але, в зв’язку з Covid-19, введені обмеження… тому дивився матч по телевізору.

Читайте также: Выборы президента УПЛ: в поисках гетьмана

– "Олександрія" – один з прямих конкурентів "Десни". Наскільки складною буде гра та чи можна буде заробити 3 бали?

– Я думаю, що "Олександрія" – бойова команда, але "Десна" нічим не поступається: цілеспрямовано готуємося до матчу й всіма силами будемо намагатися привезти у Чернігів перемогу.

– Зараз усі матчі проходять без глядачів. Тож чи є особисто для Вас різниця де грати: в Києві, Олександрії чи Чернігові? Чи має перевагу команда господарів?

– Так, поза сумнівом, коли граєш вдома, ще й в присутності уболівальників, різниця є… Трибуни заряджають емоціями і вірою в себе. Але й в період карантину відмінність помітна: дім є дім – своя земля несе удачу, відчуваєш, що ти тут господар. Але якщо ситуація складається так, що доводиться грати на чужому полі, ми анітрохи не сумуємо та йдемо до своєї мети.

– У Чернігівській області вже більше 300 захворілих на коронавірус, частина з яких перебуває у лікарні. Щоб Ви побажали цим людям?

– Так, в світі дійсно творяться страшні катаклізми, в тому числі нежданий коронавірус… Я бажаю всім міцного здоров’я, піднімати свій імунітет різними традиційними способами: в першу чергу, дотримуватися норм гігієни. Тим хто захворів, бажаю терпіння: все буде добре, адже немає нічого, що не можна було б перемогти. Де Віра, там і сила!

Читайте также: Дирекція УПЛ затвердила дати та час проведення матчів 24-го туру Favbet Ліги
Популярные новости