Владислав Дубінчак: "Якщо повторний тест буде позитивним, тоді буде карантин на 14 днів"

2699 02.06 2020   08:40
Фото - "Карпаты"

Захисник "Динамо" Владислав Дубінчак, який виступає на правах оренди за "Карпати", розповів, як проходить його захворювання на коронавірус

"Сиджу вдома, на самоізоляції. У цьому себе обмежую, але жодних симптомів немає. Здав повторний тест, скоро буду знати точне рішення. Якщо він буде позитивним, тоді буде карантин на 14 днів. Якщо ні - за 5-6 днів пройду ще один тест. Якщо він буде негативним, тоді вже буду тренуватися.

На час самоізоляції у мене є програма тренувань, але я не займаюся, тому що незрозуміло, чи є в мене хвороба. З нею тренуватися не можна, щоб не ускладнити. Якщо другий тест буде негативним - буду тренуватися, якщо ні - буду лікуватися", - сказав Дубінчак в ефірі телеканалу "Футбол".

Нагадаємо, в суботу, 30 травня "Карпати" повідомили про наявність позитивних тестів на коронавірус в команді, через що був відмінений матч 24-го туру УПЛ з "Маріуполем". Напередодні, 1 червня, "Карпати" повинні пройшли ще одне тестування. Результати будуть за кілька днів.

Читайте также: Владислав Дубінчак: "Сподіваюсь, що повторне тестування, яке я пройшов сьогодні, покаже, що я здоровий, і все це лише злий жарт"

Популярные новости