Владислав Дубінчак: "Сподіваюсь, що повторне тестування, яке я пройшов сьогодні, покаже, що я здоровий, і все це лише злий жарт"

2921 01.06 2020   13:46
Фото - "Карпаты"

Захисник "Карпат" Владислав Дубінчак повідомив про позитивний тест на коронавірус.

- Хотів подякувати всім за підтримку і за всі ваші повідомлення та численні дзвінки! Ми з командою раніше двічі здавали тест: перший був негативний, другий позитивний... Саме тому було прийнято рішення здати повторно аналіз, щоб розуміти, чи дійсно в мене є вірус, адже абсолютно ніяких симптомів ще не виявлено. Я дотримувався всіх необхідних мір профілактики і останні два дні в повній ізоляції. Прошу кожного з вас бути обережним і відповідальним!

Чесно кажучи, немає ніякого настрою ще щось казати, адже ситуація, в якій я опинився, мене шокувала... Сподіваюсь, що повторне тестування, яке я пройшов сьогодні, покаже, що я здоровий, і все це лише злий жарт, аби я усвідомив, що ніхто з нас не застрахований опинитись в подібних обставинах! Ще раз всім дякую за підтримку і будьте здорові, - зазначив Владислав Дубінчак на своїй сторінці в Instagram.

Нагадаємо, в суботу, 30 травня "Карпати" повідомили про наявність позитивних тестів на коронавірус в команді, через що був відмінений матч 24-го туру УПЛ з "Маріуполем". Сьогодні, 1 червня, "Карпати" повинні були пройти ще одне тестування.

Читайте также: "Карпати": робота в дощ, на сонці, під вітром, враження Кудрика та Дубінчака
Популярные новости