Микита Татарков: "Львів" ставить перед собою завдання поборотися за місце в плей-офф"

2449 28.05 2020   19:38
Фото - рfclviv.com

У неділю, 31 травня, ПФК "Львів" проведе перший офіційний матч після довгої перерви, пов’язаної з карантином. Про підготовку команди до поєдинку з "Ворсклою" та завдання, які перед нею стоять, розповів клубній пресслужбі гравець "синьо-золотих левів" Микита Татарков.

- Команда підготувалася дуже добре. Були і фізичні навантаження, і товариські матчі. Почуваю себе добре. Дуже скучив за футболом. Готуємося до першого матчу.

З глядачами, скільки б їх не було, завжди грати приємніше. А без глядачів — це як товариські матчі на зборах в Туреччині. Але в таку ситуацію потрапили. Треба грати, перетерпіти. Сподіваюся, що наступного чемпіонату вже будуть глядачі на трибунах. До цього часу вони можуть засумувати за футболом, будуть більше ходити на стадіон.

Шанси непогані, відрив невеликий. Команда ставить перед собою завдання поборотися за місце в плей-офф. Якщо вдасться цього сезону — буде дуже добре. Якщо ні, то будемо себе налаштовувати на наступний рік, щоб потрапити в першу шістку та вийти в Лігу Європи, — наголосив Татарков.

Популярные новости