"Карпати": робота в дощ, на сонці, під вітром, враження Кудрика та Дубінчака

2649 25.05 2020   23:38
Официальный сайт "Карпат"

"Карпати" продовжують підготовку до відновлення сезону-2019/20. Лагідні сонячні промені, тепле повітря... Різкий вітер, колючий дощ і грози. Що ще потрібно, щоб після тривалої перерви сповна згадати усі принади легендарної львівської погоди? Сьогодні, 25 травня, на заміській базі у Брюховичах "зелено-білі" добряче змокли, і не лише від трудового поту, інформує пресслужба клубу.

- Зараз ми форсуємо підготовку до відновлення сезону, у нас дуже важкі тренування та фізичні навантаження. Вважаю, що ми маємо підійти в оптимальних кондиціях до дев’яти турів, що залишились. Займався за індивідуальною програмою під час карантину, тому підійшов до тренувального процесу у нормальних фізичних кондиціях. Звісно, деякі моменти потрібно підтягнути, в ігровому та тактичному плані, до того ж чимало молодих футболістів з нами тренуються. Загалом у команди хороший настрій, оскільки скучили за футболом, за за одноклубниками. Як грати без глядачів? Готуюсь до цього психологічно, але підтримки на трибунах нам однозначно буде не вистачати. Особливо нашого фан-сектора. Після кожного матчу я безмежно вдячний за той драйв, яким фани нас заряджають, – зазначив голкіпер "Карпат" Олег Кудрик.

Читайте также: Быть или не быть играм во второй "шестерке" УПЛ?

- Особисто мені було не важко увійти в насичений тренувальний процес, тому що я виконував всі вказівки тренерського штабу вдома. Мій карантин минув у приватному будинку в містечку Томашпіль на Вінничині, тож мені було де готуватись до відновлення сезону. Знав, що після повернення нас чекатимуть важкі тренування. У команди бойовий настрій та хороша атмосфера. Керівництво клубу виконує зобов’язання, тому зосереджені виключно на поєдинку проти "Маріуполя", – запевняє лівий захисник "Карпат" Владислав Дубінчак.

Популярные новости